Nergens vind u zo’n grote selectie van kipprodukten dan bij het Kippaleis. Karbonades, drumsticks, filet, poten, tv sticks naturel of op verschillende manieren gekruid. De lekkerste kant en klare kipprodukten uit de steamer en grill, en natuurlijk onze beroemde spareribs waar mensen uit de wijde omgeving voor komen omrijden. In de smaken zoet, zoet-pikant of ketjap is er voor iedereen wat wils.

U kunt ook terecht voor makkelijke kant en klare gerechten zoals ajam pangang, ajam ketjap en kipfilet in satésaus, of zo’n lekkere gegrilde rollade. Voor op brood hebben we lekkere kipgrillworst met of zonder kaas. Uiteraard ook heerlijk bij de borrel. Net als onze kant en klare borrelhapjes, in 5 smaken verkrijgbaar. Heb jij alle smaken al geprobeerd? Alleen even opwarmen en smullen maar!

spareribscloseup
Hapjespan

Steel de show op je feestje door je gasten een heerlijk gevulde hapjespan van Het Kippaleis te presenteren. Deze pan is al vanaf € 29,95 te bestellen. Wij vullen hem met vier verschillende soorten hapjes naar eigen keuze. Maak een keuze uit de volgende lekkernijen:

Tv sticks
Tv sticks in piri saus
Hotwings
Kipspiesjes (meerprijs € 2,50)
Gehaktballetjes in satésaus
Gehaktballetjes in piri saus
Gegrilde spare-ribs zoet (meerprijs € 2,50)
Gegrilde spare-ribs zoet pikant (meerprijs € 2,50)

Wij vragen een borg van € 35,00 euro, dit krijgt u weer terug bij het terugbrengen van de pan.

hapjespan (3)
Hapjespan
Hete kip in zoet-pikante saus

lekker voor op een stokbroodje of als warme maaltijd met rijst, de hete kip in zoet-pikante saus is altijd lekker. Wij maken ze hier zelf met verse ingrediënten als malse kipfilet, paprika en ui. U hoeft het alleen nog op te warmen.